Chambres d'hotes Auvergne


Tarifs de 50 à 85€
Table d'hotes gourmande
06.01.76.31.50
04.71.03.60.44
les.epiceas@yahoo.fr
Formulaire contact

Promotion, bon plan
Avis des hotes
Les Epicéas en bref...

Chambres d'hotes Haute LoireChambres d'hôtes en Auvergne Le Puy en Velay, La Chaise Dieu, Craponne sur Arzon... Chomelix !
Vacances Auvergne Haute Loire


Frankrijk vakantie: een gewoonte voor onze Belgische vrienden !

België, waarom niet proberen een verblijf in Auvergne?


De Belgen hou de France, regelmatig komen ze op vakantie en niet alleen in het noorden (regio van Lille), Normandië, Elzas, de Vogezen of Parijs..., de Côte d'Azur en de Provence in het algemeen zijn natuurlijk plaats, maar sinds enige tijd is er een hernieuwde belangstelling in de wildernis als Auvergne, de Ardèche, het Centraal Massief in het algemeen... liefhebbers van natuur, bossen, grote ruimtes en veel eten (klassiek wijnen, champagnes en foie gras, maar ook onze regionale bieren, sterke drank als Verbena le Velay, onze deli, onze inboorlingen kazen en Franse gastronomie in het algemeen), ze zijn in onze mooie regio's wat hun eetlust terzake voldoen !

Voorkeur in de voorhoede van de plaatsen van de Belgen in de regio Auvergne, het departement van Puy de Dôme met met inbegrip van de keten van de Puys, Sancy, Mont-Dore en uiteraard Vulcania als de hoofdstad van Auvergne, Clermont Ferrand, alleen dan de Cantal met de Puy Mary en lood en Allier met Vichy, het bos van Toncais of de gorges van de Sioule cursus en tenslotte last van de Haute Loire... ranking

Waarom deze uitsplitsing naar deze regio Auvergne? de Haute Loire was het niet toeristische voor een bezoek aan belang?

In plaats van een "breakdown" Ik denk dat er een gebrek aan voorlichting en afzetbevordering van onze kant, we weten niet de aandacht (en behouden) als het departement Puy de Dome broer vastlegt, we kunnen niet beweren onze sterke punten, om te wijzen op ons onze kwaliteiten, die is zelfs meer vergevingsgezind met de België omdat we in meer gedeeltelijk de francophonie delen...

Die never mind! "dat is wat u dit Waalse en Vlaamse vrienden artikel waarvoor ik heb geprobeerd een vertaling pagina met wijden kamers en tabel hosts Fijnspar in het Nederlands en dit artikel hier (nederlands, Nederlands-sprekende als u merkt dat eventuele verbeteringen niveau talen aarzel dan niet om me te voorzien!)Als u ordenen familievakantie wilt, heb ik 2 tweepersoonskamers (met kleine bedden 90 cm voor kind) en 2 eenpersoonskamers. Familie-activiteiten in de buurt van Chomelix, wandelen met een ezel, of fiets rijdt, er zijn ook cursussen van touw, met mogelijk in bergmeren of rivieren zwemmen, ook de sporten visserij of water type kano...


Als u op zoek bent naar meer dan de vrijetijdsactiviteiten, in bezoeken van monumenten bijvoorbeeld stoel Chaise Dieu en haar abdij, le Puy en Velay en zijn vulkanische resten, meer naar het noorden in het Parc Naturel Livradois Forez, de kleine stad van Ambert, de markt voor landen, de papierfabriek Richard de Bas, ballades in treinen pan tot de ontdekking van de regioniet te vergeten prachtige wegen voor fietsers met roadbook te ondersteunen... zo veel activiteiten voor gezinnen of koppels zonder kinderen of gepensioneerde!
Ik heeft ook een grote lounge in de 1st floor, als u wilt dat om de familie het ook nuttig kan zijn...Voor meer informatie de Auvergne is 2 stappen van de België, routes:

Brugge (Bruges) / Auvergne Chomelix : 827 km
Brussel - Brussel / Auvergne Chomelix : 835 Km
Cork (Luik) / Auvergne Chomelix : 816 km

De Auvergne is een bestemming zowel (minder dan een dag rijden) sluiten maar in een rustige, ingetrokken, weinig bekende, weinig verkeer en betaalbaar, ideaal voor een verandering van omgeving in Frankrijk quest!

De Auvergne ook op grond van haar positie in het Centraal Massief in het hart van de France kan ook een perfecte stop vakantie op de weg naar het zuiden, zowel in de regio Provence Alpes Cote d'Azur voor alle Zuid-West de Pyreneeën, Auvergne zullen beide radicaal verschillend van deze bestemmingen sleutel maar aangenaam verblijf!

Ik vrijwillig opende mijn huis, welkom!

Christophe.

Voor alle informatie over Craponne sur Arzon en zijn regio:

Craponne sur Arzon VVV-kantoor
Place du for
43500 Craponne
04 71 03 23 14 Tel. - Fax 04 71 01 24 19
www.otcraponne.com - info@otcraponne.com

Te bereiden Frankrijk, Frankrijk gids speciale België vakantie:

Frankrijk gids Franstalig België
Frankrijk Gids België nederlands
Tourisme.fr


Nuage de tags:

Frankrijk vakantie,

Routes België Auvergne, Bed and Breakfast France, Gites de France en Auvergne, Chambre d'hotes en Auvergne
Partager cet article, l'envoyer par mail à un ami : Envoyer cet article à un ami